misleiding

Afgelopen week stond een artikel in De Stentor over een misleidende website. MKB waarschuwt voor de website bedrijvengidsonline.nl. Advertentieverkopers misleiden ondernemers.

Dat is mij dus overkomen deze week. Ik heb een bureau (www.metuconsult.nl) en ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik kreeg een telefoontje van een mevrouw die nogal onduidelijk aangaf namens welke organisatie zij sprak. Na herhaaldelijk navragen bleek het dus bovengenoemde website te zijn. Ze zei dat ik een abonnement had op vermelding in de gids en of ik dat wilde continueren. Ik had niet paraat (zo gaat dat inderdaad) waarover het ging en reageerde nogal terughoudend. Zij gaf aan dat het ook voor een jaar kon. Vervolgens kondigde ze aan dat ze de informatie nog een keer zou vertellen en dat het dan werd opgenomen.
Toen ik zei dat ik hier een heel slecht gevoel bij had en dat ik het telefoongesprek wilde beeindigen, was het gsprek ook zo klaar. Geen enkele aandrang van die kant.
Ik zou inderdaad zeggen: pas op.

John van Boven

1 reactie

Opgeslagen onder algemeen

Een Reactie op “misleiding

  1. Dit gaat dan wel niet over politiek, maar ik vond het belangrijk genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s