nieuw weblog

Het is me gelukt: een nieuw weblog.

De overstap naar Macbook Pro maakte dat ik moest omzien naar een ander programma voor mijn weblog. Het programma dat ik gebruikte voor http://www.johnvanboven.nl ondersteunde de Macbook Pro niet en dus kwamen de teksten zo plat als plat maar zijn kan op mijn weblog terecht.
Na een vraag op twitter kwam ik terecht bij WordPress. Een prima programma met veel mogelijkheden. Ik heb de indruk dat het er meer zijn dan iWeb (van Apple) kan leveren. Problemen zijn overwonnen, ook weer dank zij adviezen van tweeps. Mooi medium dat twitter. Sociaal en behulpzaam.

Het is vanaf nu: http://www.johnvanboven.com

John van Boven

2 reacties

Opgeslagen onder algemeen

2 Reacties op “nieuw weblog

 1. Henk038

  John, goed te zien dat je weer online bent met je blogs en dat tweeps je daarbij goed geholpen hebben.

  Kun je je oude blogs op de een of andere manier niet ook hier aar toe halen? Of anders zorgen voor een online archive met links?

  Henk

 2. Henk,
  dank voor je reactie. Het oude adres blijft nog wel even in de lucht. Maar ik zal nagaan of ik de inhoud ook kan overzetten. Ik verwacht er niet veel van.

  John van Boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s