Hanzelab

Hanzelab draait nu een paar jaar in Zwolle.
Het zijn Zwollenaren die tijd en denkkracht beschikbaar stellen om een aangedragen probleem aan te pakken.
De 90 leden van Hanzelab zijn benieuwd of er Zwolse instellingen of organisaties zijn die zoeken naar antwoorden op vragen.
Vandaar onderstaand bericht:

90 man & vrouw sterk..
90 hoofden vol kennis en ideeen..
90 harten die kloppen voor onze mooie stad..
90 totaal verschillende expertises, interesses en achtergronden..
90 sterke wortels in diverse Zwolse netwerken
90 bijdragen om Zwolle nóg mooier te maken..
90 overtuigingen dat geven, delen en samen denken en doen geweldig is..
90 toezeggingen voor belangeloze inzet voor Zwolse bedrijven en organisaties
90 toezeggingen om een sterke bijdrage te leveren Zwolse maatschappelijke initiatieven, goede doelen, verenigingen, projecten..

Deze 90 ondernemende, creatieve en betrokken Zwollenaren zijn Hanzelab:http://hanzelab.nl/netwerk

Jij kunt met jouw organisatie of bedrijf gebruik maken van deze 90 hoofden, harten, expertises en overtuigingen. Zeker in situaties en vraagstukken waar een multidisciplinair team, diversiteit aan kijk op zaken en een grote dosis creativiteit hard nodig is.
Heb jij of heeft jouw organisatie een idee, concept, vraagstuk of thema waar je de kracht van Hanzelab goed bij kunt gebruiken? Neem contact met ons op! 
Sta jij, het bedrijf of de organisatie waar je voor werkt er bovendien voor open om Hanzelab óók bereikbaar te maken voor maatschappelijke initiatieven in Zwolle? En Zwolle zo nóg mooier en sterker kan maken? Dan ben je bij ons helemaal aan het goede adres.

Hanzelab werkt volgens het “buy one give one” model als een stichting en netwerkclub zonder winstoogmerk. Voor een relatief klein bedrag koop je een inspirerende Hanzelab sessie voor jezelf. Voor een nog geringer bedrag schenk je er één aan een mooi project of initiatief in Zwolle.

Spreekt dit je aan dan denkt Hanzelab graag met je mee! Graag zelfs, want we kunnen wel wat opdrachtgevers gebruiken. We geven graag Zwolse organisaties een impuls. We hebben genoeg maatschappelijke projecten die graag een gratis sessie ontvangen.

Kijk hier alvast op onze site hoe we werken:http://hanzelab.nl/word-opdrachtgever

O.a. Wezo Zwolle, Gemeente Zwolle, Zwolle Marketing en Leisure Centre Wallyss, Koperen Kees en Boerdam gingen al als opdrachtgever met Hanzelab in zee. Voor hen werden mooie sessies georganiseerd gericht op specifieke organisatievraagstukken. Mede dankzij deze opdrachtgevers kon Hanzelab gratis sessies verzorgen voor onder meer Ronald McDonaldhuis Zwolle, Daklozenopvang De Herberg, Buurtcentrum de Bestevaer en RTV ZOo. Wil je weten hoe de samenwerking met Hanzelab is bevallen?  Vraag het eens aan Jacco Vonhof ((Novon, Wezo), Gerrit Jansen ((Jansen Vastgoed,  Wallyss), de wethouders Nelleke Vedelaar, Filip van As of Rene de Heer (gemeente Zwolle), Henk van Voornveld (Zwolle Marketing) Lianne Booijink (Ronald McDonaldhuis) of Bärbel Brouwer (Bij Bärbel, destijds interim-voorzitter RTV ZOo).

Geïnteresseerd in Hanzelab? Misschien al een concreet vraagstuk? Of dé tip voor een mooie opdrachtgever voor Hanzelab? Bel of mail ons en we gaan graag in overleg om de uitdaging aan te gaan. Hanzelab vult met een frisse blik jouw tijdelijke gebrek aan creativiteit onmiddelijk in. Een mooie impuls om daarna zelf weer voortvarend aan de slag te gaan!

Als je wat ziet in Hanzelab, laat dan een reactie achter of mail me: johnvboven@planet.nl.
Ik zorg er dan voor dat iemand van Hanzelab contact opneemt.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder algemeen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s