Koopzondagenbundel

In de loop van de tijd heb ik de nodige stukjes geschreven over zaken die te maken hebben met het dossier koopzondagen. Nu er een winkel is, die tegen het besluit van de gemeenteraad toch opent gaat, laait de discussie weer op. En met een discussie is niks mis. Voor het gemak heb ik de stukjes gebundeld zodat de liefhebber kan grasduinen zonder allerlei zoekopdrachten op mijn weblog. Voor hen die willen kijken of er reacties zijn geweest op een onderwerp, heb ik de datum er bij gezet. Zoekt wat makkelijker. Hieronder de link.

Koopzondagenbundel

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Zwolse politiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s